Аналіз дисертаційних робіт, захищенних у спеціалізованій вченій раді Д 26.056.09 у 2012–2015 роках - Ісаєв, О. П.; Чередніченко, П. П. (КНУБА, 2016)
Викладено огляд дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів кандидата і доктора технічних наук захищених в спеціалізованій вченій раді Київського національного університету будівництва і архітектури Д 26.056.09 у 2012 – 2015 роках.
Keywords: дисертаційна робота; науковий ступінь; спеціалізована вчена рада; dissertation work; academic degree; specialized academic council