Вплив музики на процес індивідуації людини - Осадча, О. С.; Чорноморденко, Іван Васильович (ДІСА ПЛЮС, 2021)
Сьогодні для науковців, філософів, психологів проблема розвитку людини в умовах викликів сучасності, стрімкого інформаційного потоку, технологічних інновацій постає дуже гостро. Чому? Людина в так званому «шумі» відволікається на багато зовнішніх факторів, при чому часом втрачає контакт з внутрішнім особистісним я. Вона знаходиться в пошукові, необхідного лише їй, «шумового балансу». Постійно вибудовує власну модель існування у вирі подій.
Keywords: вплив музики; індивідуація людини; філософія; 159.922