Використання інтроформаційного програмування в управлінні командою проекту - Панченко, Володимир Васильович (КНУБА, 2015)
Для ефективної команди проекту необхідно сприяти формуванню внутрішнього бажання працівників до максимальної відданості цілям проекту, отримуючи при цьому задоволення від власної діяльності. Проведено аналіз методів впливу на команду проекту з описанням сильних і слабких сторін. Описано механізм інтроформаційного програмування команди проекту задля отримання необхідного для проекту результату. Розглянуто використання теорії несилової взаємодії в команді проекту.
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ИНФОРМАЦИОННОГО ПРОГРАММИРОВАНИЯ В УПРАВЛЕНИИ КОМАНДОЙ ПРОЕКТА
USING THE INFORMATION IN THE MANAGEMENT OF SOFTWARE PROJECT TEAM
Keywords: мотивація; маніпуляція; несилова взаємодія; інтроформація; інтроформаційне програмування; інтроформат; мотивация; манипуляция; несиловое взаимодействие; информационное программирование; интроформат; motivation; manipulation; non-force interaction; introformation; informational programming; introformat