Динаміка ударно-вібраційних систем з електромагнітним приводом для ущільнення будівельних сумішей - Баранов, Ю. О. (КНУБА, 2013)
Стаття присвячена дослідженню динаміки електромагнітної ударно – вібраційної установки для віброущільнення будівельних сумішей. Розглянуто фізичну та математичну моделі системи. Досліджено поведінку системи за умов зміни часу затримки на вмикання живлення електромагнітів. Для розв’язання диференційних рівнянь руху застосовано чисельну методику розрахунку. Наведено впровадження результатів досліджень у виробництво та навчальний процес.
Keywords: ударно – вібраційна установка; математична модель; чисельний розрахунок; shock vibration setting; mathematical model; numeral calculation