Особливості впровадження організаційних структур проєкту ціннісно-орієнтованого реінжинірингу будівельних підприємств в умовах пандемії - Пузійчук, А.В. (КНУБА, 2021)
Реінжиніринг процесів будівельних підприємств, як будівельно- технологічних, так і управлінських, сприяє підвищенню їх ефективності як окремо, так і галузі в цілому. Це благотворно впливає на будівництво як системотвірну компоненту економіки, розвиток якої сприяє розвитку пов’язаних і споріднених галузей, що призводить до впевненого зростання економічних показників, сприяє підвищенню ВВП України.
Keywords: впровадження організаційних структур проєкту; реінжиніринг будівельних підприємств; ціннісно-орієнтований; пандемія; 69.003:658.014]:004.896(477)