Архітектурно-планувальна організація дитячих будинків сімейного типу - Гнесь, Л.Б (КНУБА, 2010)
На основі проведених соціологічних та натурних досліджень, пропонуються рекомендації щодо планувальної організації дитячих будинків сімейного типу, номенклатури та параметрів окремих приміщень.
Keywords: типи дитячих будинків сімейного типу; діти-сироти; батьки-вихователі; кімната-їдальня; господарська кімната; гардеробна сезонних речей; спальня батьків-вихователів; 725.578