Фактори, що впливають на величину модуля деформації - Цимбал, С. Й.; Богославець, Н. М.; Шейхназарі, Х. Р. (КНУБА, 2005)
Дослідженнями встановлено, що модуль деформації є величина змінна. Його величина, як на рівні підошви фундаменту, так і по глибині в межах стисливої зони залежить від величини напружень та стану грунту основи.
Keywords: модуль деформації; осідання основи фундаментів; деформаційні властивості ґрунтів; 624.034