Проблеми визначення прямих та непрямих ефектів від реалізації дорожньо-будівельних проектів - Денисенко, Наталія Олегівна (КНУБА, 2013)
Розглянуто актуальні проблеми реалізації дорожньо-будівельних інвестиційних проектів. На основі узагальнення вітчизняної та зарубіжної практики визначення наслідків реалізації проектів, систематизовано прямі та непрямі ефекти. Визначено можливість перенесення додаткових витрат реалізації проектів в галузі автотранспортної інфраструктури на інвестора або бенефіціара
Keywords: дорожньо-будівельні проекти; прямі ефекти; непрямі ефекти; реалізація дорожньо-будівельних проектів