Просування малоповерхового житла: інструменти, цільова аудиторія, ефективність - Кусташ, Ю. І.; Нагірний, Б. О. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Малоповерхове житлове будівництво розглядається як перспективний сегмент ринку нерухомості, що відповідає сучасним запитам споживачів на комфорт, приватність, екологічність та доступність. У контексті урбаністичного перенасичення та зростання інтересу до автономного способу життя, такі об’єкти позиціонуються як «love-rise buildings» - житло, що поєднує естетичну привабливість, функціональність і емоційний комфорт. Концепція просування базується на створенні позитивного образу житла, який апелює не лише до раціональних, а йдо емоційних потреб покупця.
Keywords: малоповерхове житло