Проєктування мереж водовідведення: методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Мережі водовідведення» - Хоружий, Віктор Петрович (КНУБА, 2023)
Містять послідовність виконання курсового проєкту системи водовідведення міста і вихідні дані для проєктування. Наведено посилання на нормативні документи і типові рішення основних споруд, або технічні розробки фірм, окремих авторів, які знайшли широке впровадження. Призначено для студентів-бакалаврів спеціальності 192 «Будівництво і цивільна інженерія» спеціалізації «Водопостачання та водовідведення» денної та заочної форм навчання.
В авторській редакції.
Keywords: мережі водовідведення, проектування