Принципи формування сучасних закладів дошкільного виховання надмалої місткості в житловому середовищі - Юрчишин, О. М. (КНУБА, 2008)
У статті розглянуто та охарактеризовано проблеми функціонування існуючої мережі дитячих дошкільних закладів , запропоновано принципи побудови нової структури сучасних закладів дошкільного виховання надмалої місткості в житловому середовищі .
Keywords: заклади дошкільного виховання; принципи формування; заклади надмалої місткості; проблеми функціонування; 727.11