Проблемы расширения музеев - Дивак, В.И. (КНУБА, 2010)
Проблема розвитку музеїв в сучасному світі є актуальною в зв’язку із збільшенням колекцій та відсутністю достатнього експозиційного простору. В статті розглядаються питання розширення музеїв, приведенні світові приклади вирішення та їх аналіз.
Keywords: музеї; розширення музеїв