Побудова комплексної моделі енергооснащеності районів будівництва України - Кошева, В. О.; Гетун, Г. В.; Левківський, Д. В. (КНУБА, 2020)
Розглянута методика побудови комплексної геометрично-математичної моделі для аналізу енергооснащеності районів будівництва України. Створенні схеми формування комплексної енергетичної моделі по областям України. Визначені існуючі джерела, та потенціали нетрадиційних і відновлювальних джерел енергії для кожної області України. Для візуалізації та аналізу енергооснащеності районів будівництва побудовані стовпчикові діаграми, що відображають наявність існуючих джерел енергії та можливості їх заміщення відновлювальними джерелами для кожної області України.
ПОСТРОЕНИЕ КОМПЛЕКСНОЙ МОДЕЛИ ЭНЕРГОВООРУЖЕННОСТИ РАЙОНОВ СТРОИТЕЛЬСТВА УКРАИНЫ
COMPOSITION OF A COMPLEX MODEL OF ENERGY EQUIPMENT OF CONSTRUCTION AREAS OF UKRAINE
Keywords: комплексна модель енерогооснащеності; існуючі джерела енергії; потенціал енергії; нетрадиційні джерела енергії; відновлювальні джерела енергії; комплексная модель энерговооружености; существующие источники энергии; потенциал энергии; нетрадиционные источники энергии; возобновляемые источники энергии; complex model of energy power; traditional energy sources; energy potential; alternative energy sources; renewable energy sources