Аналіз дисертаційних робіт, представлених на захист в спеціалізовану вчену раду Д 26.056.09 у 2015 – 2018 роках - Ісаєв, О. П.; Чередніченко, П. П. (КНУБА, 2019)
Викладено підсумок роботи спеціалізованої вченої ради при Київському національному університеті будівництва і архітектури за період з 2015 по 2018 роки.
The analysis of the dissertations, which were produced to specialized council D 26.056.09 for defence in 2015 – 2018
Анализ диссертационных работ, представленных на защиту в специализированный учёный совет Д 26.056.09 в 2015 – 2018 годах
Keywords: дисертаційна робота; об’єкт дослідження; предмет дослідження; спеціалізована вчена рада; диссертационная работа; объект исследования; предмет исследования; специализированный ученый совет; dissertation; test subject; subject of investigation; specialized council