Програмне забезпечення конструкторського розрахунку : методичні вказівки та індивідуальні завдання - Мицюк, Сергій Вікторович; Козак, Андрій Анатолійович; Мицюк, Дмитро Вікторович (КНУБА, 2026)
Містять загальні положення, приклад виконання розрахунку рами на вільні та змушенні коливання з поетапними поясненнями і рисунками. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньої програми «Промислове і цивільне будівництво».
Keywords: забезпечення програмне; 531.3