Особливості сприйняття сейсмічних навантажень висотними будівлями - Гетун, Г. В.; Мельник, В. А. (КНУБА, 2012)
Розглянуті особливості сприймання сейсмічного навантаження величиною 5…6 балів висотними будівлями. Наведено основні засоби та конструктивні рішення сприймання складової сейсмічного навантаження, що застосовуються на території України.
Keywords: сейсмічне навантаження; висотні будівлі