Сучасні тенденції розвитку просторово-часової композиції історичних міст - Дідіченко, М. О. (КНУБА, 2016)
В статті розглянуто ключову тенденцію розвитку просторовочасової композиції історичних міст – взаємопроникнення. Проводиться графоаналітичне дослідження розвитку розпланування європейських та українських історичних міст в рамках цієї тенденції.
Keywords: просторово-часова композиція; розвиток; історичне міське середовище