Містобудівна якість життя: терміни та визначення, вимоги до методів оцінки - Лісниченко, С. В. (КНУБА, 2016)
Викладено основні терміни та визначення теорії архітектурнобудівельної кваліметрії стосовно до існуючого житлового середовища, сформульовано вимоги до методів оцінки містобудівної якості життя.
Keywords: житлове середовище; складна властивість; проста властивість; функціональність; естетичність; показник якості; показник властивості; методи оцінки якості