Реконструкція дорожньо-транспортного вузла на перетині Наддніпрянського шосе та бульвару Миколи Міхновського в місті Києві - Сахнюк Л. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Ефективність утримання міських територій та територій сільських населених пунктів суттєво залежить від якості виконання їх вертикального планування, особливо якості вертикального планування їх вулично-дорожньої мережі. Дані різних дослідників показують, що територія вулично-дорожньої мережі займає 17-20% від всієї території міста. Вона є не тільки елементом транспортної інфраструктури та системи магістральних інженерних комунікацій міста, а й відіграє суттєву роль в організації поверхневого стоку, дає уяву про його планувальну структуру.
Keywords: реконструкція дорожньо-транспортного вузла