Екологічне управління та планування в зеленому будівництві - Глушакова, О. В.; Жукова, О. Г.; Негода, Н. В. (КНУБА, 2023)
Мiстять практичні роботи щодо сталого розвитку будівельної галузі в умовах кліматичних змін. Призначенi для студентiв освiтнього рiвня «магістр» для студентів спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища».
Keywords: управління екологічне; планування; зелене будівництво