Тепловіддача керамічного циліндра малого діаметра при поперечному обтіканні його потоком повітря - Худенко, А. А.; Кириченко, М. А. (КНУБА, 2001)
Розглянуто дослідження тепловіддачі керамічного циліндра малого діаметра в поперечному потоці повітря. Отримані в дослідах високі коефіцієнти тепловіддачі керамічного циліндра малого діаметра підтверджують можливість інтенсифікації процесів теплообміну. Наведено критерійну залежність для розрахунку тепловіддачі керамічного циліндра (трубки) малого даіметра. В роботі приведена критерійна залежність для розрахунку тепловіддачі керамічного циліндра (трубки) малого діаметра.
Keywords: тепловіддача керамічного циліндра; процеси теплообміну