Підсумки міжнародної конференції з механіки грунтів і геотехніки, що відбулася в Парижі у вересні 2013 року - Кривошеєв, П. І.; Слюсаренко, Ю. С. (ДНДІБК, 2013)
Стаття висвітлює матеріали щодо особливостей роботи міжнародного товариства з механіки грунтів і геотехніки, результати 18-ої Міжнародної конференції по цій тематиці, а також рекомендації по їх використання та поглибленню співпраці.
Keywords: геотехніка; міжнародна конференція; інноваційні технології