Моделі та методи інформаційної технології аналізу інвестиційного портфелю акцій на підставі методів нечіткої математики - Мінаєва, Юлія Іванівна (КНУБА, 2008)
Моделі та методи інформаційної технології аналізу інвестиційного портфелю акцій на підставі методів нечіткої математики . Робота присвячена дослідженням в сфері довірчого керування цінними паперами, а саме - портфельного інвестування, і аналізу методів формування портфелів цінних паперів. Описані математичні моделі і методи рішення, що відповідають зазначеним підходам і приведені результати експериментальних досліджень у задачах формування портфеля.
Keywords: портфельне інвестування; фондовий ринок; фінансовий ринок; ринок банківських послуг; ринок цінних паперів; методи нечіткої математики