Земна демоекосистема : три останні стадії глобального руйнування (синтез та взаємоузгодження тверджень науки, міфології та релігії) - Сисойлов, М. В. (КНУБА, 2009)
Наводиться ідентифікація канонічних образів (в рамках трьох останніх стадій) точної формули Апокаліпсиса ЗДЕС , знання та усвідомлення Людством змісту якої - пертий таг до запобігання руйнівних процесів : як на будь-якому ієрархічному рівні окремих функціонально-планувальних структур , так і на глобальному рівні всієї земної детермінантної демоекосистеми ЗДЕС . . .
Keywords: земна демоекосистема; Апокаліпсис; 72.01:504.054