Вибір проектної пропозиції щодо найбільш ефективного використання земельної ділянки у генеральних планах населених пунктів - Малашевський, М. А.; Копитко, Г. Ю. (КНУБА, 2015)
Запропонований механізм оцінки проектних пропозицій щодо найбільш ефективного використання земельних ділянок у генеральних планах населених пунктів на прикладі селища Ворзель для збільшення податкових надходжень від плати за землю до місцевих бюджетів.
Keywords: генеральний план населеного пункту; земельний податок; орендна плата; ефективне використання земель