Правове регулювання інвестиційних договорів в будівельній галузі України - Власенко, Тетяна Вікторівна (КНУБА, 2019)
Будівельна діяльність пов'язана з залученням великої кількості фінансових і матеріальних ресурсів, інакше кажучи, інвестицій. Залучення інвестиційних ресурсів, як чинник розвитку будівельної галузі, на сьогодні є гострою проблемою внаслідок кризових явищ в Україні. Тому постає необхідність сприяння раціональному залученні усіх можливих джерел фінансування, ефективному використання інвестицій задля виведення будівельного комплексу на конкурентоспроможний сектор економіки держави. У цьому контексті важливу роль відіграють інвестиційні договори, проте на теперішній час їх регулювання в рамках законодавства України є недосконалим.
Keywords: будівельна діяльність; інвестиційна діяльність; інвестиційний договір