Методи створення сучасних виховних закладів - Пивоваренко, О. В. (КНУБА, 2014)
В статті розглядаються методи створення сучасних виховних закладів, їх особливості, основні положення і вимоги до організації середовища сучасного закладу з врахуванням психології сприйняття дітей.
Keywords: метод; архітектурний простір; об’ємно-просторове рішення; сучасні виховні заклади; 727.1