Інноваційний менеджмент : методичні вказівки до виконання практичних занять - Івахненко, Ірина Сергіϊвна; Чуприна, Юрій Анатолійович; Рижакова, Галина Михайлівна; Поколенко, Вадим Олегович (КНУБА, 2024)
Містять зміст, питання для обговорення, завдання і вказівки до виконання практичних занять. Призначено для студентів спеціальності 073 «Менеджмент», освітня програма «Менеджмент організації і адміністрування», галузі знань 07 «Управління та адміністрування».
Keywords: нноваційна діяльність; інноваційний процес