Історія зведення та особливості архітектури будинку Міхала Підгорського - Горіна, А. О.; Горова, Ю. О.; Безверха, Ю. О.; Семенчук, Т. А. (КНУБА, 2018)
У статті розглянута історія створення прибуткового будинку поміщика М. Подгорського в м. Києві на вул. Ярославів Вал. Розкрито його архітектурно-планувальну структуру, особливості побудови приміщень, конструкції даху і стилістичні риси.
Keywords: прибутковий будинок; історичний центр; особняк; кахляні каміни; антресолі; оздоблення