Правові засоби містобудівної сфери у метафізичному вимірі - Безклубий, Ігор Анатолійович (КНУБА, 2018)
Розуміння метафізики як однієї з течій онтології обертається навколо абстрактних або нематеріальних складових буття, в пошуках відповіді на основні питання: «Що там?» і «Як це існує?» Метафізиці протиставляли діалектику, науку про найбільш загальні закономірності, зв’язки буття, його становлення та розвиток.
Keywords: метафізика; діалектика; юридична практика; будівельне право; 349.442