Місцеві системи координат, їхня роль при розробленні комплексних планів територіальних громад - Нестеренко, Олена Вікторівна (КНУБА, 2023)
Місцеві системи координат грають важливу роль у розробленні комплексних планів територіальних громад, оскільки вони дозволяють точно визначити межі території та взаємовідносини між різними об'єктами та областями. За допомогою місцевих систем координат можна визначити точне положення різних об'єктів на території, що дозволяє збирати та аналізувати дані про територію. Також, використання місцевих систем координат дозволяє ефективно співпрацювати з різними організаціями, що займаються плануванням території та управлінням нерухомістю. Відповідно до ролі, яку відіграють місцеві системи координат в розробленні планів, підвищуються вимоги, щодо формування їхніх параметрів.
Keywords: системи координат; розробка комплексних планів; розробка комплексних планів територіальних громад; місцеві системи координат; 528.41:352.075