Торф як паливо в комунальній енергетиці - Сенчук, Михайло Петрович; Савченко, С. О.; Сікач, В. М. (КНУБА, 2012)
Наведено дані про запаси торфу та його характеристики як палива. Розглянуто різні методи спалювання торфу в теплогенераторах. Подано розрахунові залежності горіння коксу і довгополум’яного газового вугілля на колосниковій решітці
Peat as fuel for municipal energy sector
Keywords: торф; швидкість горіння; peat; speed of combustion