Порівняльний аналіз сучасних православних церков та їх споруд в Україні, Білорусі та Росії - Бачинська, О. В. (КНУБА, 2016)
У статті розглядається стан храмових споруд та діяльність церкви, як організації на території трьох країн, об’єднаних спільним історичним минулим – України, Білорусі, Росії.
Keywords: храм; стан; церква; діяльність; напрям; храм; состояние; церковь; деятельность; направление; temple; state; church; activities; direction