Конфлікти у публічному управлінні - Перегуда Євген Вікторович; Лук'янов Олексій Петрович (КНУБА, ФО-П Шпак, 2026)
Містить зміст лекційної частини курсу, плани семінарських занять, тематику індивідуальних завдань та рекомендації з їх підготовки, питання підсумкового контролю, список рекомендованих джерел. Призначено для студентів усіх спеціальностей.
Keywords: управління публічне; конфлікти