Повітророзподільник із взаємодією зустрічних неспіввісних плоских струмин в приміщеннях ювелірного заводу - Возняк, О. Т.; Миронюк, Х. В.; Сухолова, І. Є. (КНУБА, 2008)
Представлені результати експериментальних досліджень подачі припливного повітря в приміщення повітророзподільником з використанням взаємодії зустрічних некоаксіальних повітряних струмин для створення більш інтенсивної турбулізації повітряного потоку, а також динамічного мікроклімату в приміщенні. Результати цих досліджень дають змогу проводити інженерні розрахунки повітророзподілу із взаємодією зустрічних неспіввісних струминами при створенні динамічного мікроклімату в приміщенні.
Keywords: повітророзподільник; неспіввісні струмини; 697.9:621