Сучасні підходи до створення інтелектуальних систем автоматизації та робототехніки [Електронний ресурс]: методичні вказівки до виконання практичних робіт - Іносов, Сергій; Соболевська, Леся Георгіївна (КНУБА, 2025)
Наведено основні правила та вимоги для виконання практичних робіт, що пов’язані з впровадженням інтелектуальних систем вищого рівня для керування різними аспектами виробництв та підприємств, що відповідає сучасному руху знань зі спеціальності.
Keywords: систем автоматизації; робототехніка