Основи академічного письма: конспект лекцій для студентів усіх спеціальностей - Маковій, Марія Григорівна; Жовнір, Ольга Миколаївна; Рєпіна, Ірина Юріївна; Плотникова, Людмила Федорівна (КНУБА : ФОП Шпак В. Б., 2023)
Містить конспект лекцій з метою підготовки до модульного контролю з курсу «Основи академічного письма». Призначено для студентів усіх спеціальностей денної та заочної форм навчання.
Keywords: письмо академічне