Психологія управління та людський чинник у бізнесі - Калениченко, Руслан Арсенович; Мотій, Анастасія Сергіївна (КНУБА, 2025)
Психологія управління — це галузь психології, яка вивчає взаємодію між людьми в організаційному середовищі, вплив психологічних факторів на прийняття управлінських рішень і поведінку співробітників.
Keywords: психологія; психологія управління; людський чинник; бізнес; людський чинник у бізнесі; 159.9