Сучасні тенденції розвитку дитячих дошкільних закладів та загальноосвітніх шкіл - Гомон О. О. (КНУБА, 2012)
Розглянуто сучасний стан дошкільних закладів, загальноосвітніх шкіл та навчально - виховного комплексу "Дитячий садок - початкова школа» .
Keywords: дошкільний заклад; загальноосвітні школи; навчально - виховний комплекс "Дитячий садок - початкова школа"; дошкольное учреждение; общеобразовательные школы; учебно - воспитательный комплекс «Детский сад - начальная школа"; pre-school; secondary school; trainee - educational complex "Kindergarten - Elementary School."