Інноваційні технології у формуванні архітектурного простору як синтезований продукт мистецтва і раціональності - Сємикіна, Т. І. (КНУБА, 2011)
Анотація: у статті розглядається трансформація поняття архітектурного простору і принципів архітектурного проектування в умовах стрімкого розвитку інноваційних технологій.
Keywords: віртуальна архітектура; кіберпростір; алгоритмічна архітектура; цифрова культура; комунікаційний простір; 72