Теоретико-методологічні основи формування ефективного суб’єкта регіонального розвитку в сучасних умовах України - Петровський, Петро Михайлович (Економічна думка, 2016)
Вельми актуальною темою сьогодення є розвиток публічного управління, що конкретизується у таких формах як децентралізація влади, посилення ролі місцевого самоврядування та надання більших повноважень місцевим громадам. Такий акцент визначається закріпленням за місцевим самоврядуванням функції основного механізму регіонального й місцевого розвитку та всієї України. Якраз тому з цієї проблематики проводяться різні заходи від конкурсів студентських робіт до форумів фахівців-практиків та теоретиків.
Keywords: умови ефективної діяльності суб’єкта регіонального розвитку; суб’єкт регіонального розвитку; 332.145:352.07(477)