Математичне оброблення геодезичних вимірів. Інженерна геодезія Ч. 2 : Параметричний спосіб вирівнювання - Чуланов, Петро Олександрович; Кузьмич, Олексій Йосипович; Ісаєв, Олександр Павлович; Бондар, Світлана Андріївна (КНУБА, 2026)
Наведено розв’язання практичних прикладів і задач виконання контрольних завдань. Містить загальні положення двох тем курсу та послідовність виконання контрольних завдань, список літератури та додаток. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня підготовки вищої освіти спеціальності G18 «Геодезія та землеустрій»
Keywords: 528.4