Особливості бакалаврського архітектурного проектування - Безродний, П. П. (КНУБА, 2014)
На базі набутого досвіду організації дипломного проектування розглядаються основні відмінності виконання бакалаврського проекту і наводяться деякі зауваження та пропозиції стосовно покращення проектів.
Keywords: бакалавр; дипломний проект; клаузура; програма; завдання для проектування; архітектурні форми; деталі; бакалавр; дипломный проект; клаузура; программа; задание на проектирование; архитектурные формы; детали