Атрактивність і репелентність елементів системи озеленення - Коваленко, М. Г. (КНУБА, 2015)
Розглянуті поняття атрактивних та репелентних властивостей місцевості. Визначено основні їх критерії та представлено приклади (на основі парків м. Києва).
Keywords: атрактивність; репелентність; система озеленення; аттрактивность; репеллентность; система озеленения; attractiveness; repellency; system of greening; 711:712.4