Вплив геометричних характеристик на формування, пластики архітектурних форм та планувальних структур сучасного міста - Свистун, І. (КНУБА, 2018)
Розглядається геометричний аспект формування пластики нових міст, його вплив на композиційні та естетичні характеристики, створені засобами архітектури і містобудування. Відзначений процес ускладнення геометричних властивостей, що вплинули на пластику форм і простору на рубежі ХХ - ХХІ століть.
Keywords: архітектура; містобудування; геометрія; пластика; композиція; 72.01; 711:72.012