Духовні реколекції в системі освіти молоді та визначення їх місця в архітектурному просторі - Голубчак, К. Т.; Габрель, М. М. (КНУБА, 2017)
Стаття присвячена визначенню поняття духовних реколекцій, дослідженню їх впливу на формування духовності молодої людини та особливостей архітектурної організації духовно-реколекційних центрів.
Keywords: реколекції; духовно-реколекційні центри; архітектурний простір; духовність; сакральна архітектура; 726; 130.122:37.013