Історичний розвиток формування інтер’єру з урахуванням синтезу мистецтв - Чернявський, В. Г. (КНУБА, 2009)
Взаємодія мистецтв як явище носить конкретно історичний характер і по-різному проявляло себе на різних етапах суспільного і культурного розвитку. Науково-дослідні та проектні розробки КиївЗНДІЕП - дозволяють виявити одним з сучасних напрямків використання виробів та творів мистецтва при формуванні інтер’єрів - сучасне декоративне мистецтво України.
Keywords: формування інтер’єру; мистецтво сучасне декоративне; використання виробів мистецтва