Композиція в дизайні архітектурного середовища. Розробка К63 малої архітектурної форми (МАФ) на основі проєкту «Кафе на 50 місць» - Гарбар, Марина Володимирівна; Вайнер, Тетяна Володимирівна; Щурова, Вікторія Анатоліївна (КНУБА, 2026)
Містять вимоги та рекомендації до виконання практичних занять з композиції у третьому семестрі. Призначено для здобувачав 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G17 «Архітектура та містобудування».
Keywords: 72.012:725.94