Організація архітектурного освітлення річкових вокзалів - Ніколаєнко, В. А.; Чирва, К. В. (КНУБА, 2015)
У статті розглядаються прийоми та проблеми організації архітектурного освітлення річкових вокзалів та способи їх вирішення. Основним напрямом дослідження є виявити особливості формування композиції архітектурного освітлення не тільки фасаду річкового вокзалу, але й у комплексі з нічним освітленням прилеглої території.
Keywords: нічне освітлення; архітектурне освітлення; освітлювальний прилад; ліхтар; 725.34:628.974