Історичний досвід впливу української культури на визнання суверенітету України на міжнародному рівні - Кудряшова, Марія (КНУБА, 2024)
Проведено вивчення феномену культурної дипломатії. Наведено рекомендації з удосконалення документів стратегічного планування щодо просування української культури на міжнародній арені та її захисту від російських деструктивних впливів.
Keywords: культурна дипломатія; українська культура; стратегічні комунікації; культурні зв’язки; засоби дипдоматії